Avelution Insights

In de huidige en onzekere tijd zijn de energiekosten soms hoger dan de huisvestingskosten. Het ziekteverzuim binnen organisaties blijft onverminderd hoog. Het akkoord van Parijs verplicht ons 70% energie te gaan besparen voor 2050, 80% van de huidige gebouwen zullen er dan ook nog staan. Het versnellen van de verduurzaming is urgenter dan ooit.

Avelution Insights, van inzicht naar besparen

Uw onafhankelijk duurzaamheidsadviseur gericht op de feiten.

Verbeterde productiviteit, energie efficiëntie en gebouwbezetting, motivatie en gezondheid door inzicht in gebouw en gebruik. Vanuit dit inzicht voeren we verbeteringen door en valideren we de optimalisatie.

  1. Organisatie – Maak een projectplan en bepaal projectdoelstellingen
  2. Data – Installeer draadloze sensoren en start met datacollectie
  3. Informatie – Verzorg analyse en maak periodieke rapportages
  4. Inzichten – Combineer informatie met gebruiksinformatie tot inzichten
  5. Waarde – Definieer verbeter potentieel en voer project uit
Wij meten de veelvoorkomende verontreinigingen en overige variabelen om goed inzicht te kunnen geven in het functioneren van het gebouw.

Urgentie is hoog

Gebouwen hebben een enorme impact op het gebruik van grondstoffen, energie en afval, maar ook op de organisatie, gezondheid en het welbevinden van mensen. 
 
  • Meer dan 30% van de energie in gebouwen wordt verspild;
  • We spenderen 90% van onze tijd binnen waar de luchtkwaliteit tot 5x slechter is;
  • 40% van alle CO2 uitstoot is afkomstig van de gebouwde omgeving.
Het tegengaan van verspillingen en de luchtkwaliteit verbeteren is wat nodig is het stuur van de organisatie weer steviger in handen te krijgen.

Aan de slag

Wil je samenwerken aan een duurzamer gebouw of wil je meer weten neem dan contact met ons op. Direct aan de slag kan eenvoudig met onze instap oplossing van Avelution Insights.