Elk klaslokaal van basis- en middelbare scholen krijgt een CO2-meter

Minister Wiersma trekt maar liefst 17 miljoen euro uit om ervoor te zorgen dat alle lokalen van basis- en middelbare scholen worden voorzien van een CO2-meter. De NOS berichtte hierover. 

Het kabinet ziet dit als eerste stap voor betere ventilatie en schonere lucht. Wij onderschrijven deze gedachten, ‘meten is weten’. Als je niet weet of iets slecht is of wanneer ventilatie nodig is kan je het immers ook niet verbeteren. Het onder controle houden van de lucht die we inademen is essentieel voor een gezonde en veilige omgeving.

Uiteraard is schone lucht niet alleen belangrijk op scholen maar ook in de zorg en op kantoor! 

Wil je duidelijkheid over de ventilatie in jouw omgeving? Wij regelen het!

Bekijk onderstaande video voor een duidelijke uitleg van onze oplossing.

Onze oplossing voldoet volledig aan de gestelde eisen binnen de SUVIS regeling. Wij leveren, installeren en beheren een complete oplossing en bieden deze op basis van huur of koop met licentie. We hebben aantrekkelijk geprijsde starterspakketten samengesteld op basis van huur of koop, een andere samenstelling of aantallen is uiteraard geen probleem.

Avelution

Avelution helpt gebouwen duurzamer, gezonder en slimmer te maken, dit doen wij door installaties en systemen met elkaar te verbinden en deze te laten communiceren. Onze technologie en specialisten geven inzicht in gebruik en prestaties, helpen om te verbeteren en ontzorgen. De diensten lenen zich voor elk type utiliteits gebouw. Met onze aanpak ontwikkelen we een smart building ready en toekomst vast gebouw welke niet duurder is maar wel data-gedreven. We spelen hiermee niet enkel in op de huidige maar ook op toekomstige ontwikkelingen.

Wil je een demo of heb je vragen, plan dan een afspraak in via deze link of vraag een offerte aan.